SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY1.docxEgészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok-lokális színterek „Egészséges életmód a Rozetta-Coop Kft-nél”

TÁMOP-6.1.2/11/1-2012-0515

2013/10/26

A Rozetta-Coop Kft-nek kiemelten fontos dolgozói testi-lelki egészsége, ezért is indultak a TÁMOP 6.1.2. – “Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok-lokális színterek” című pályázaton, amelyet 2012-ben el is nyertek, így egy egész éven keresztül egészségjavító programsorozatot valósítottak meg.

A programsorozat 2012. októberétől 2013. októberéig tartott, állapotfelmérésekkel, előadásokkal, gyakorlati/csoportfoglalkozásokkal, egészségnappal, kiállítással, rajzversennyel az egészség védelmére/megőrzésére irányuló rendezvények sorozata valósult meg. A pályázat keretében elkészült egy egészségterv is, hogy a cég optimális képet kapjon a munkatársak fizikai és mentális állapotáról.

A cég a jövőben is szeretne hasonló megmozdulásokat a vállalaton belül, mert úgy érzik, hogy az egészségtudatosságon kívül nőtt a munkavállalók elkötelezettsége a vállalat iránt, ami igazán fontos egy ilyen tevékenységi körű szervezetben. A résztvevőkre jellemző, hogy akár a napi munkamenet során is felelevenítik a programokon átélt eseményeket.

ROZETTA-COOP Kft

3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 54.

SAJTÓKÖZLEMÉNY.docx

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

Comments are closed.