Elkészült a Rozetta-coop Kft. egészségterve

 

Elkészült a Rozetta-coop Kft. egészségterve, mely a dolgozók egészségét szem előtt tartva határoz meg beavatkozási stratégiát.

A Rozetta-coop Kft 9 385 600 forint 100%, vissza nem térítendő támogatást nyert a TÁMOP-6.1.2-11/1. számú „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek pályázati program keretében, mely 2012. októberében indul.

A program alapját a munkahelyi egészségterv részét képező helyzetelemzés adja, mely a munkatársak egészségi állapotának felmérését volt hivatott megcélozni.

A vállalt rendezvénysorozat hosszú távú célja többek között a munkahelyi közösség egészségfejlesztése, az egészségtudatosság erősítése, a káros szokásoktól mentes élet elősegítése. Ennek megfelelően az elkövetkezendő 1 évben különféle programokat szervezünk a dolgozóinknak.

Ilyen például az egészségnap, melyen különböző előadásokat és gyakorlati bemutatókat fognak tartani a szakemberek.

Stressz- és konfliktuskezelési előadást is szervezünk, a stressz-kezelésre tréningek segítségével különböző technikák elsajátítását biztosítjuk a részvevőknek, illetve az életvezetési, drog és alkohollal kapcsolatos csoportfoglalkozáson is hasznos tudnivalókkal találkozhatnak munkavállalóink.

A vállalat kiemelten támogatja a dohányzásról leszoktató programokat is, így gyakorlati foglalkozások keretében, szakértők irányítása mellett tehetik le dolgozóink a cigarettát.

A program az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

  • A Rozetta-coop Kft. által „Egészséges életmód a Rozetta-coop Kft-nél” című, TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0515 azonosító számú projekt által megszervezett programok olvashatók.

2012. december

  • Fórum, munkacsoport megbeszélés

A nyertes pályázattal kapcsolatosan december 7-én a cég vezetői fórum, munkacsoport megbeszélést szerveztek. A fórumon az érdekelt felek közösen határozták meg az egészeget érintő legnagyobb problémákat. Az első alkalommal a vezetők tájékoztatták a megjelenteket a már eddig lezajlott programokról, ezeket értékelték illetve a további programok összeállítására, megvalósítására fordították a figyelmet.

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .